Sivut

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Vaakapelkoja.


Vihaan viikonloppuja! Epäonnistumisia epäonnistumisien perään. Rentoja päiviä kavereiden kanssa, pari kaljaa ja roskaruokaa.
Perjantain saldo: Hesburger, suklaalevy, 200g karkkia, pepsiä. "Syö syö syö, oksenna oksenna oksenna!!!" Ja niin minä nukahdin. Eli tämä kaikki jäi sisääni. Eihän sieltä mitään enää kuuden tunnin jälkeen ulos tullut.
Lauantain saldo: Kaverin synttärit. Kakkua, karkkia, limsaa, kebab pizza, kalja, sisu-aski,kaakao, 2x näkkäri. Ei tullut mahdollisuutta oksentaa vaikka parhaani yritin sellaisen löytää.
Sunnuntain saldo: Omena, kahvia, joulutorttu,suklaalevy, pepsi max, kourallinen juustonaksuja. -> Kiireellä naapurista kotiin, sauna lämpiämään ja täydellinen tyhjennys vatsahappoihin asti aamen.
Takaan että kaikki mitä viikon aikana sain pudotettua, tuli viikonlopun aikana takaisin. Ahdistus on yhtä suuri kuin minun pömpöttävä mahani ja oloni on suoraan sanottuna helvetin hankala. Minua on jokapuolella.Onneksi viikonloppu on ohi ja pääsen takaisin "normaaliin" päivärytmiini.
Pelkään vaakoja ja sitä järjettömän suurta numeroa, siksi käytän mittanauhaa tarkistaakseni olenko onnistunut hävittämään läskejäni. Tällä menolla loppuu mittanauha kesken... 

Fucking pig

1 kommentti:

  1. <3 Haluan lähettää sinulle suuren suuren voimahalauksen. En osaa sanoa muuta neuvoa tilanteeseesi, kuin tämän: Hae apua ennen kuin tilanne pahenee entisestään. Olisiko ketään kelle jutella? Mitään mihin purkaa paha olosi?

    Paha olo ei katoa ahmimalla ja oksentamalla, tai paastoamalla. Se häviää hetkeksi mutta vain siitä syystä, että mielellä on muuta mihin keskittyä. Mutta ahdistus palaa aina, niin kauan kun pystyy sen käsittelemään ja kohtaamaan kasvotusten. Ja se täytyy kohdata, jos haluaa parantua. Omien pelkojen kohtaaminen on maailman pelottavin teko, mutta emme voi muuta jos haluamme ylös kuopasta jonne olemme pudonneet.

    Mieti miksi toimit kuten toimit. Mikä sinua ajaa? Mikä sinut saa vihaamaan itseäsi niin paljon?

    Uskon, että itseinho tulee mielen viholliselta, siltä tyypiltä joka haluaa tehdä meille pahaa. Inhoamalla itseämme me teemme mieliksi sille viholliselle. Toimimme juuri sen käskyjen mukaan. Sanonpa tämän: Meidät on luotu ainutlaatuisiksi yksilöiksi, omannäköiseksemme ihmiseksi, ja tiedätkö: Yhtäkään virhettä ei ole tähän maailmaan luotu vaan jokaisella on merkitys. Vaikeiden aikojen jälkeen sitä huomaa, että jopa ne vaikeat ajat ovat olleet seurausta jostakin ja johtavat johonkin. Mikään ei synny tyhjästä, ei edes paha olo tai masennus. On aika miettiä, MIKSI tunnet kuten tunnet.

    Kirjoituksistasi paistaa mitä syvin masennus ja elämänvoiman menettämisen tuntu. Toivon, että saisit sen voiman vielä takaisin. Se löytyy HALUSTA elää vapaana, ja antaa itselleen armoa.
    Halaus.

    VastaaPoista